0164 - 745 071

Arbeid

Werken is een vaste daginvulling voor vele Nederlanders, wat met een deeltijd of voltijds arbeidscontract wordt ingevuld. Na een opleiding zullen vele Nederlanders tot het 67 ste levensjaar aan het werk gaan.

Voor veel mensen betekent dit dat men zal moeten functioneren op een vast ingerichte werkplek. Afhankelijk van het werk wat er verricht wordt is dit een lichamelijke inspanning of juist niet. Daarnaast heeft iedere werkplek te maken met specifieke eisen.

Uit diverse onderzoeken komen een aantal belangrijke wetenswaardigheden voor de werkgever naar voren. Zo ligt het natuurlijk voor de hand dat een vitale medewerker productiever is op de werkvloer en minder verzuimt. In Nederland zijn er ook nog steeds veel werknemers met chronische klachten die toch graag gaan werken, maar extra ondersteuning nodig hebben om het werk goed te blijven uitvoeren.

In 2007 is er bekeken hoeveel mensen zich bij de huisarts hebben gemeld met rug- en nekklachten. Het totaal aantal mensen met gediagnosticeerde nek- en rugklachten waren 1.784.100 (95%-betrouwbaarheidsinterval: 1.539.100 – 2.079.400) in 2007 (jaarprevalentie). Daarna is het niet meer mogelijk om dit te onderzoeken, omdat fysiotherapie direct toegankelijk is geworden. Vandaar dat de huisarts niet alle mensen met rug- en nekklachten op het spreekuur ziet.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij centrumFIT? U kunt ons natuurlijk bellen via call 0164 - 745 071 of onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

fysiotherapie &  werken aan je herstel
 
  • CentrumFIT Hoogerheide

   Ouwe Raedthuysplein 16  
   4631 VX Hoogerheide 

   Behandeling op afspraak. Ook 's avonds en in het weekend!

   call  0164 - 745 071

  • facebook-volg-ons