0164 - 745 071

Kevin Jansen 1

Kevin Jansen

Ik ben 6 jaar geleden geblesseerd geraakt tijdens een wielerwedstrijd. Dit betekende het einde van mijn wielercarrière. Zeer spijtig, want ik was op 8 en 9 jarige leeftijd nog Nederlands Kampioen.

Tijdens een presentatie over aanvullende individuele training en Cycling Matrix raakten ik met Eline de Lange aan de praat over nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden in de sportfysiotherapie.

Na een uitgebreid fysiotherapeutisch onderzoek bleek er heel veel afweerspanning op diverse spiergroepen te staan die actieve triggerpoints gaven. Daarnaast kon ik ook niet genoeg kracht zetten met mijn hamstrings. Met dry needling ben ik twee keer behandeld en de klachten zijn helemaal verdwenen. Via de Red Cord methode van Neuromusculaire training en de Cycling Matrix ben ik weer in staat om heerlijk pijnvrij te fietsen.

Eindelijk een overwinning op mijn lichamelijke klachten die 6 jaar geleden met een fietsongeval waren begonnen.

 

iri-verheugdIris Verheugt

Als eigenaar van Hair Lounge kapsalon en Spa Pedicure Lounge in Bergen op Zoom kies ik voor een samenwerking met CentrumFIT om
arbeidsverzuim te verminderen. Het kappersvak staat bekend om de nek en schouderklachten en ook bij Spa Pedicure behandelingen is de werkhouding vaak belastend. Door de 24 uurs service van CentrumFIT kunnen mijn medewerkers altijd nog dezelfde dag terecht voor diagnose en advies én kan er direct gestart worden met een behandeling zodat erger word voorkomen en zowel de kapsters als de Spa Pedicure experts snel weer met plezier aan het werk zijn.

wouter-troostWouter Troost

Sinds 4 maanden had ik last van mijn hamstring tijdens het hardlopen. Omdat ik fanatiek aan het trainen ben voor de halve marathon, wilde ik dit laten genezen om een PR neer te kunnen zetten. Ik kwam in contact met Eline van centrumFIT en na het intakegesprek ben ik onder handen genomen. Tijdens het masseren lichtte Eline met behulp van praktische voorbeelden toe hoe de blessure is veroorzaakt en hoe deze in de toekomst middels balansoefeningen voorkomen kan worden. Na twee behandelingen is de pijn in mijn hamstring weg. Na de hamstring is mijn triceps behandeld middels dry needling en ben ik na 9 jaar eindelijk af van die zeurende pijn. Ik kan het iedereen aanbevelen.  

bert-jan-knaapBert-Jan Knaap

Gelukkig overkomt het me niet vaak maar af en schiet het me in mijn rug. Ik kan dan nauwelijks meer recht opstaan. Als zelfstandig ondernemer komen dit soort zaken altijd op een verkeerd moment. Gelukkig kan ik meestal dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag terecht bij centrumFIT. Binnen enkele behandelingen ben ik dan weer aan het werk. Dat is voor mij wel een hele geruststelling. Het is prettig dat ze me kennen. Als ik bel weten ze meestal direct hoe laat het is. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij centrumFIT? U kunt ons natuurlijk bellen via call 0164 - 745 071 of onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

fysiotherapie &  werken aan je herstel
 
  • CentrumFIT Hoogerheide

   Ouwe Raedthuysplein 16  
   4631 VX Hoogerheide 

   Behandeling op afspraak. Ook 's avonds en in het weekend!

   call  0164 - 745 071

  • facebook-volg-ons